Levi Simeon Davis va desaparèixer el 29 d'octubre a Barcelona (Bath Rugby)

Troben el passaport del jugador de rugbi Levi Davis, desaparegut a Barcelona fa un mes

Els Mossos d'Esquadra continuen investigant la desaparició del jove britànic de 24 anys, que va ser vist per última vegada el 29 d'octubre en un pub irlandès de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra continuen investigant la desaparició del jugador de rugbi britànic Levi Davis, a qui es va veure per última vegada el 29 d'octubre en un pub irlandès de la Rambla de Barcelona.

Segons ha pogut confirmar TV3, la policia ha trobat el passaport de Davis, de 24 anys. No han donat més detalls de la investigació.

La mare del jugador, que ha estat a Barcelona per implicar-se en la recerca del seu fill, ha explicat a mitjans britànics que no s'ha detectat cap moviment ni en el seu compte bancari ni en el seu mòbil des del dia que va desaparèixer.

De fet, segons els mateixos mitjans, l'última vegada que es va captar el senyal del seu telèfon va ser a prop de l'estació de Sants, durant la nit del 29 d'octubre.

Julie Davis destaca que el fet que s'hagi trobat el passaport "és una novetat molt preocupant, perquè no es pot fer res a Barcelona sense aquest document". "No pots ni reservar un hotel", subratlla.

Levi Davis juga actualment als Raiders, equip de la Segona Divisió anglesa del Wortihng RFC. Ha estat operat recentment d'una lesió al genoll que l'ha apartat un temps de la competició i, segons la seva mare, l'havia informat que faria un viatge per Europa.

De fet, se sap que el dia que va desaparèixer, Davis havia arribat en un ferri a Barcelona des d'Eivissa. L'últim cop que va ser vist duia una samarreta blanca, pantalons negres i una motxilla fosca.

"Hi ha hagut algunes observacions d'algú semblant a Levi a prop del mercat de la Boqueria i del monument de l'Arc de Triomf durant l'última setmana, però malauradament no estem segurs que sigui ell", ha explicat la mare a la premsa britànica. En tot cas, els Mossos no han confirmat aquesta informació.

Davis també és famós al Regne Unit per la seva participació al programa "X Factor", del canal de televisió Network ITV britànic.

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut