Treballadors de la funerària s'enduen el cadàver de l'home aparegut mort amb signes de criminalitat a Artesa de Segre. Imatge del 4 de des…
Treballadors de la funerària s'enduen el cadàver de l'home aparegut mort amb signes de criminalitat a Artesa de Segre. Imatge del 4 de desembre de 2018. (Horitzontal)

Troben el cos sense vida d'un home amb signes de criminalitat, a Artesa de Segre

ACN Artesa de Segre.-Els Mossos d'Esquadra investiguen, com a presumpte homicidi, la mort d'un home que ha estat trobat amb signes de criminalitat aquest dimarts, cap a dos quarts de vuit del vespre, al número 9 del carrer Amadeu d'Artesa de Segre (Noguera). Segons ha pogut saber l'ACN, l'home podria haver mort fa una setmana i ha estat trobat en circumstàncies estranyes, ja que estava nuu i tenia un objecte a la gola. La unitat d'investigació dels Mossos s'ha fet càrrec de l'assumpte per mirar d'esclarir les circumstàncies de la mort.

(A la notícia original posava que la víctima tindria 74 anys d'edat i l'edat correcta seria uns 60. L'error ja ha estat esmenat a la notícia original). El cos el va trobar una unitat policial en adreçar-se al pis amb motiu d'una denúncia. A l'interior del pis van trobar el cadàver en estat inicial de descomposició ja que la calefacció estava encesa. Els forenses treballen per confirmar la seva identitat i la causa de la mort. Tot apunta, però, que es tractaria de l'inquilí del pis, Josep Maria S. F., d'uns 60 anys, molt conegut al municipi ja que va ser director de la ràdio d'Artesa de Segre.

Anar al contingut