La Pobla de Mafumet

Troben un cos al marge del Francolí que no correspon a cap dels desapareguts per la riuada

Es tractaria de la tercera víctima mortal pels aiguats de la setmana passada

RedaccióActualitzat

Els bombers han localitzat aquest diumenge el cos sense vida d'un home al marge dret del riu Francolí, a la Pobla de Mafumet, mentre feien la recerca dels desapareguts per la llevantada. Encara hi ha quatre persones desaparegudes pels aiguats i la riuada de la setmana passada, que van deixar dues víctimes mortals.

El cos de l'home l'ha trobat un grup format per trenta bombers que feia recerca intensiva al marge dret del riu Francolí, a la Pobla de Mafumet. Les tasques d'identificació han confirmat aquest dilluns que no es tracta de cap dels quatre desapareguts, que els equips de recerca continuen buscant.

 

Es tractaria d'un home que vivia en una barraca a la vora del riu al terme municipal de Constantí. Seria la tercera víctima mortal dels aiguats de la setmana passada. 

 

Continua la recerca

La recerca dels desapareguts s'ha intensificat els últims dies. Es busca per terra i aire i en una àrea més àmplia, en els 50 quilòmetres de la llera del Francolí que hi ha entre l'Espluga de Francolí i el mar, prop del port de Tarragona. Justament en aquesta zona es va trobar dijous el cos d'un dels desapareguts a la Conca de Barberà, un home de 73 anys que anava amb cotxe a Montblanc.

Uns 70 bombers, voluntaris d'ADF, Protecció Civil i la Creu Roja han inspeccionat aquest diumenge uns quatre quilòmetres de la llera i els dos marges fluvials des del port de Tarragona, riu endins. Aquesta tarda continuen pentinant la zona fins al Morell.

Una trentena de bombers membres d'altres cossos d'emergències i voluntaris també fan tasques de recerca a la zona de la Conca de Barberà.

La primera víctima mortal de la llevantada de dimarts es va trobar a Caldes d'Estrac, al Maresme. Era un veí d'Arenys de Munt desaparegut de matinada en ser arrossegat per la rierada.

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
Anar al contingut