Operaris de Protecció Civil netegen la neu de carrers de Madrid (EFE/Víctor Lerena)
Operaris de Protecció Civil netegen la neu de carrers de Madrid (EFE/Víctor Lerena)
Madrid

Troben el cos d'un home d'uns 60 anys sota la neu d'un carrer cèntric de Madrid

RedaccióActualitzat

A Madrid continuen les feines per netejar els carrers de les tones de neu acumulades durant el temporal Filomena. Aquest dissabte, mentre es treia la neu del carrer Arganda, al districte d'Arganzuela, a la zona sud de Madrid, els operaris han trobat el cadàver d'un home d'uns 60 anys.

Al costat del cadàver s'acumulaven les poques pertinences de la víctima, i tot apunta que era una persona sense llar. El seu cos estava cobert de cartrons i plàstics per protegir-se del fred, sota la capa de neu.

Els serveis d'emergències han confirmat la mort, tot i que no n'han precisat les causes. En tot cas, s'ha informat que el cos no presentava signes de violència. 

Fa exactament una setmana, el primer dia del temporal Filomena, un home de 73 anys va morir a la plaça de la Palmera, a Carabanchel, després de caure a terra per una aturada cardiorespiratòria.

La Comunitat de Madrid ha informat aquests dies de dues persones més trobades mortes al carrer durant el temporal de fred i neu, una al municipi de Zarzalejo i l'altra en un municipi sense concretar. 

 

ARXIVAT A:
Comunitat de Madrid
Anar al contingut