Lloret de Mar

Troben el cos de les dues dones britàniques desaparegudes al mar a Lloret

Una d'elles ha decidit entrar de matinada a l'aigua amb una tercera dona que n'ha pogut sortir i l'altra ha estat arrossegada mar endins quan intentava ajudar-la

RedaccióActualitzat

Els equips de recerca han trobat una milla mar endins les dues dones britàniques, de 36 i 33 anys, que aquesta matinada han desaparegut al mar, a Lloret de Mar.  

A les 4.40 de la matinada, la Policia Local de Lloret ha rebut una trucada que alertava que dues dones havien entrat a l'aigua i no n'havien pogut sortir a l'altura del monument de la dona marinera de Lloret i ha activat el dispositiu de recerca.

Segons la policia, un grup de cinc dones, totes elles britàniques, han anat a passejar per la platja de matinada, quan dues d'elles han decidit entrar a l'aigua. Una d'elles n'ha pogut sortir pel seu propi peu, però l'altra no. Ha estat aleshores quan una tercera dona ha entrat al mar per ajudar-la, malgrat els avisos d'un vigilant que estava a la zona perquè no ho fes, i una onada se l'ha endut mar endins. Totes dues han desaparegut a partir d'aleshores i ja no les han tornat a veure més.

Nombroses dotacions dels Bombers, la Policia Local, els Mossos d'Esquadra i Salvament Marítim les han buscat durant hores. Aquest matí, dos helicòpters s'han incorporat a la recerca i ha estat un d'ells el que ha vist les víctimes una milla mar endins. Ara les portaran al port de Blanes.

Precisament, des d'ahir fa molt mala mar a tota la costa i hi ha alertes perquè la gent s'aparti de primera línia de mar.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut