L'anciana ha estat trobada al seu domicili després de l'avís d'una neboda (Google Maps)
Madrid

Troben el cadàver momificat d'una dona que va morir fa cinc anys al seu pis de Madrid

L'autòpsia apunta que la causa de la mort podria haver estat un ictus i descarta qualsevol tipus de violència

Actualitzat

La Policia Nacional ha trobat el cadàver momificat d'una anciana de 83 anys al seu domicili de Madrid. Segons l'autòpsia, la dona podria haver mort fa 5 anys per causes naturals.

Ningú va trobar a faltar la víctima fins que una neboda que viu a l'estranger, a Israel, va denunciar a la policia que feia molt temps que no en sabia res. Els veïns de la finca on vivia es pensaven que havia marxat a viure fora.

Després de la denúncia, dijous passat la policia va anar al domicili, situat al barri de Guindalera, al districte de Salamanca de Madrid. La porta era tancada i les persianes de les finestres també, per això els veïns es pensaven que havia marxat a viure a l'estranger, on tenia una altra vivenda. El porter li guardava el correu.

En obrir la porta van trobar la dona morta al terra de la cuina. Els veïns tampoc havien sentit cap pudor perquè el cadàver s'havia momificat. Les condicions de poca humitat i ventilació del domicili van impedir-ne la putrefacció.

Segons el resultat de l'autòpsia, que ha avançat El Mundo, la mort podria haver estat a causa d'un ictus perquè no s'ha apreciat cap senyal de violència. També han calculat que la data de la mort aproximada va ser el 2014.

Anar al contingut