Una imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra
La policia ha detingut tres persones que anaven en un vehicle a Mataró (Mossos d'Esquadra)

Troben dues dones i un home morts a Lloret de Mar i investiguen si és un crim masclista

Les persones mortes són una mare i la seva filla; l'home, que seria l'autor del crim, s'hauria suïcidat

Redacció/ACNActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort de tres persones a la urbanització Els Pinars de Lloret de Mar, a la Selva. 

Les primeres hipòtesis apunten que seria un crim masclista, en què un home hauria matat la dona i la filla i després s'ha suïcidat.

Segons fonts properes al cas, ha estat un altre fill del matrimoni que viu a França qui ha avisat que intentava contactar amb la seva mare però que no ho aconseguia. Ha estat cap a les 4 de la tarda, amb una trucada al 112. Ha estat la Policia Local qui ha trobat les tres persones mortes.

Fins a la urbanització també s'hi han desplaçat els investigadors dels Mossos, policia científica i la comitiva judicial per inspeccionar l'escena del crim i fer l'aixecament dels cadàvers.

Si es confirma que es tracta de dues morts derivades de la violència masclista, ja serien sis les dones assassinades aquest any a Catalunya.

 

On demanar ajuda en cas de violència masclista

Les dones que creguin que poden estar patint violència per part de la parella o exparella tenen diversos recursos per demanar ajuda.

Hi ha el telèfon específic d'atenció i informació: 900 900 120. Funciona les 24 hores del dia tots els dies de l'any, atén consultes i urgències, és gratuït, no queda registrat al mòbil i és confidencial.

En cas d'emergència davant d'una agressió també es pot trucar al 112.

Des de l'abril de 2021 també funciona el WhatsApp 601 00 11 22 per oferir informació i assessorament a les dones que són víctimes de violència masclista.

ARXIVAT A:
PolicialViolència masclista
Anar al contingut