La policia catalana i la francesa estan treballant per decidir els pròxims passos (iStock)

Troben a Barcelona un nadó que els pares s'havien endut sense permís d'un hospital francès

Els pares no en tenien la custòdia i ara se n'ocupa la DGAIA, mentre que la mare està identificada i localitzable pels Mossos
Redacció / ACN Actualitzat
TEMA:
Policial

Els Mossos han localitzat aquest dilluns de matinada un nadó que els pares s'havien endut d'un hospital francès sense permís i sense tenir-ne la custòdia.

Els Mossos van ser requerits aquest diumenge per la policia francesa, que els va informar que un nadó de menys de set mesos havia estat sostret de l'Hospital de Saint-Étienne, on estava ingressat des del naixement prematur.

Les primeres informacions apuntaven que els pares podrien ser a Barcelona. Finalment, els Mossos han localitzat la mare i la nena, que ha estat traslladada a un centre hospitalari i està ara sota custòdia de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA).

La mare està identificada i localitzable, però no detinguda. Les mateixes fonts han indicat que la policia catalana i la francesa estan treballant conjuntament i en contacte per decidir els passos següents. 

La notícia l'ha avançat la periodista Anna Punsí, que assegura que el pare està en parador desconegut i la mare hauria explicat que es van endur la filla perquè temien que els serveis socials francesos la donessin en adopció.

 

ARXIVAT A:
Salut Policial França Infància
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut