Troben 9 immigrants en un camió a Santa Perpètua de Mogoda provinent d'Itàlia
Moment en què es descobreix els 9 immigrants a Santa Perpètua de Mogoda
Santa Perpètua de Mogoda

Troben 9 migrants amagats en un camió a Santa Perpètua de Mogoda

El conductor venia d'Itàlia i, quan ha arribat a l'empresa on havia de descarregar, ha avisat que sentia sorolls al darrere del vehicle

RedaccióActualitzat

Descoberts nou homes migrants, d'entre 19 i 39 anys, en un camió que transportava tubs d'acer a Santa Perpètua de Mogoda, al Vallès Occidental.

El conductor venia amb la càrrega des d'Itàlia i s'havia aturat a Montpeller. Quan va arribar a l'empresa on havia de descarregar, en un polígon industrial, va alertar els treballadors que sentia sorolls al darrere del vehicle. Un operari va trucar als Mossos d'Esquadra que, en arribar, van obrir la caixa del tràiler i van comprovar que hi havia nou homes que deien que provenien del Pakistan. No portaven documentació.

Després de ser atesos per serveis sanitaris, els van traslladar a la comissaria de la Policia Nacional a Sabadell, ja que aquest cos té les competències en matèria d'estrangeria.

 

 


El primer cas del 2019

No és el primer cop que grups de persones entren així a Catalunya. El febrer de l'any passat, en només 20 dies, la policia va localitzar 39 immigrants que havien travessat la frontera a Catalunya, amagats dins la càrrega de diferents camions.

En tots els casos, el xofer explicava que havia fet nit a Ventimiglia, una població als peus dels Alps marítims, a la frontera entre Itàlia i França.

 

ARXIVAT A:
Migracions
Anar al contingut