Troben 4 abelles vives a l'ull d'una dona taiwanesa
Les abelles de la suor a l'ull de He
Taiwan

Troben 4 abelles vives a l'ull d'una dona taiwanesa

Les abelles de la suor s'alimenten de suor humana i de llàgrimes

RedaccióActualitzat

Un metge de l'Hospital Universitari de Foyin, a Taiwan, ha tret quatre abelles d'un ull a una pacient. Es diu He, té 28 anys i havia anat al metge perquè tenia un dolor molt intens i l'ull li plorava constantment. Quan el doctor li va aixecar la parpella, es va trobar quatre abelles de 3 o 4 mil·límetres. Quan les va treure, encara estaven vives.

 

Segons el mateix metge, "és una sort que la pecient no tingués febre i que el sistema nerviós central estigués intacte". Amb tot, quan He va arribar al metge, tenia una visió reduïda del 90%.

Les abelles les va haver de treure estirant-les per les potes. Es tracta d'abelles de la suor, i són uns insectes que en alguns casos poden alimentar-se de la suor de les persones i també de les llàgrimes.

He participava en una festa funerària xinesa al cementiri quan hi va haver una ràfega de vent. En un primer moment es va pensar que li havia entrat sorra a l'ull, però en veure que se li inflava i que li feia mal, va decidir anar al metge. Les abelles de la suor no són gaire agressives i només piquen si les toquen. 

Anar al contingut