Lliga BBVA

Triomf amb polèmica del Reial Madrid a Elx (1-2) gràcies a un penal inexistent xiulat per Muñiz Fernández

El Reial Madrid pot donar gràcies per marxar amb els tres punts del Martínez Valero. Els d'Ancelotti han fet un partit molt fluix, però han guanyat l'Elx per 1-2. Diego López, amb dues parades vitals, i Cristiano Ronaldo, amb un gol de falta directa i en transformar un penal inexistent en l'afegit, han estat decisius. Boakye, també en l'afegit, havia fet l'empat momentani. Després de sis jornades de Lliga, l'equip blanc és tercer, a dos punts del Barça i de l'Atlètic de Madrid.

Actualitzat
El Reial Madrid pot donar gràcies per marxar amb els tres punts del Martínez Valero. Els d'Ancelotti han fet un partit molt fluix, però han guanyat l'Elx per 1-2. Diego López, amb dues parades vitals, i Cristiano Ronaldo, amb un gol de falta directa i en transformar un penal inexistent en l'afegit, han estat decisius. Boakye, també en l'afegit, havia fet l'empat momentani. Després de sis jornades de Lliga, l'equip blanc és tercer a dos punts del Barça i de l'Atlètic de Madrid.

El gallec Diego López, titular a la Lliga, ha estat el més destacat de la primera meitat. Dues bones parades per evitar dos gols cantats de l'Elx després d'un cop de cap de Lombán i d'una rematada de Javi Márquez. Encara abans del descans, l'àrbitre Muñiz Fernández li ha perdonat l'expulsió a Sergio Ramos.

El joc del Madrid no ha millorat en el segon temps, però Cristiano Ronaldo ha exercit de salvador. Falta directa des la frontal que Manu Herrera és incapaç de desviar. El ghanès Boakye, en l'afegit, ha fet el gol que equilibrava el marcador, però ha tornat a aparèixer la figura de Muñiz Fernández. L'àrbitre s'ha inventat un penal de Carlos Sánchez sobre Pepe, quan ha estat el madridista qui ha fet falta al colombià. Cristiano Ronaldo ha segellat el triomf del Madrid des dels onze metres convertint el seu sisè gol a la Lliga.

L'Elx continua sense guanyar en el seu retorn a Primera i ocupa plaça de descens amb 3 punts. El Madrid, amb dubtes, afronta dissabte un derbi decisiu contra l'Atlètic de Madrid al Santiago Bernabéu.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut