Els components del Tricicle al photocall previ a la darrera funció al Gran Teatre del Liceu
Els components d'El Tricicle al photocall previ a la darrera funció al Gran Teatre del Liceu (ACN/ Miquel Vera)
Barcelona

Tricicle s'acomiada dels escenaris en un Liceu ple de cares conegudes

El trio còmic format per Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans posa fi a 43 anys de trajectòria

Redacció/ACNActualitzat

Tricicle s'ha acomiadat definitivament aquest diumenge dels escenaris al Gran Teatre del Liceu. Davant de més de 1.400 espectadors, el conjunt format per Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans ha posat fi a 43 anys de trajectòria.

Entre el públic, companys de professió i noms propis del món de la cultura, la televisió, l'esport o la moda com Joan Manuel Serrat, Eduardo Mendoza, Joan Laporta, Andreu Buenafuente, Martina Klein, Judit Mascó, Jordi Cruz o Xavi Hernández.

L'adeu definitiu de l'icònic trio català de teatre còmic i gestual va començar el 2018, amb una gira per tota Espanya amb l'espectacle "Hits", que havia de culminar al Teatre Coliseum, però que es va veure suspès a tres setmanes del final pel confinament durant la pandèmia.

Per això, i per acomiadar merescudament els seus seguidors, la companyia va decidir oferir cinc funcions més i fer-ho en un escenari de luxe, el Liceu, i amb el títol de "Hits-Chimpum!". L'espectacle amb què Tricicle s'ha acomiadat dels escenaris és un recopilatori del bo i millor dels seus darrers muntatges.

"El vam parar el 2020 i hem esperat fins que no hem trobat les dates adequades amb tothom sense mascareta per poder riure", ha dit Paco Mir.

Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans aquest diumenge al Gran Teatre del Liceu
Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans, aquest diumenge al Gran Teatre del Liceu (ACN/ Miquel Vera)

El lloc escollit per al comiat, el Liceu, ha donat solemnitat a la cita. Per una nit, l'humor i els riures han substituït la música clàssica i l'òpera, un espai que per a Carles Sans "era l'ideal per dir adeu".

Les entrades per aquesta última actuació de Tricicle es van exhaurir pràcticament quan van sortir a la venda. Ha estat una funció especial de comiat que, a més del seu públic més fidel, han gaudit desenes de cares conegudes del món de la cultura i l'espectacle. Una actuació que quedarà recollida, a més, en un documental que està preparant la productora El Terrat per a l'ocasió.

De cara al futur, els tres còmics prometen mantenir-se a prop del públic i dels escenaris amb les seves tres "vides paral·leles" per separat. 

Un cop acabat l'espectacle, els tres components de Tricicle s'han situat a l'entrada principal del Liceu i han acomiadat, gairebé un per un i entre abraçades i fotografies, als assistents al seu darrer muntatge, mentre sonava de fons 'Va pensiero', de l'òpera "Nabucco" de Verdi.


 

 

ARXIVAT A:
Teatre
Anar al contingut