Barcelona

Trias promet una política cultural "oberta a tothom i sense sectarismes"

Aquesta tarda, Xavier Trias ha baixat a la Biblioteca de Catalunya, un oasi de calma en mig del brogit del Raval. En aquest escenari, el candidat a l'alcaldia de Barcelona per CiU ha presentat el seu programa de Cultura. Ho ha fet davant d'un auditori en què es podia veure algun exconseller i altres cares conegudes del món de la cultura, com Jaume Sobrequés, a qui l'alcaldable convergent ha preferit cedir el protagonisme.

Actualitzat
Una desena d'editors, periodistes, poetes i crítics d'art han exposat les seves idees. Una mostra, ha dit Trias, del tarannà obert i sense sectarismes que vol imprimir en aquest àmbit.

"Estarem oberts a totes les idees, vinguin d'on vinguin, i les valorarem per elles mateixes, no per qui les proposa. Aquesta serà una obsessió durant aquest mandat. Estem oberts a tothom", ha confessat Trias.

Per últim, Trias no ha volgut respondre directament les declaracions de Jordi Hereu, en les quals el socialista obria la porta a la sociovergència si guanya. De totes maneres, fonts de la seva candidatura han dit que ni s'ho plantegen perquè el candidat més votat serà Trias. El candidat vol un govern fort però promet "mà estesa" a tothom.

L'acte ha acabat amb música de la DJ Merchy Pop.

Anar al contingut