Trias diu que ell va posar la condició de crear una "candidatura Trias" quan van demanar-li que es presentés (CCMA)

Trias presenta candidatura a l'alcaldia sense les sigles de Junts: "Trias per Barcelona"

"No amaguem les sigles", assegura, i diu que ell encapçala una proposta "pal de paller" que representa el canvi

RedaccióActualitzat

Xavier Trias ja té el nom oficial de la seva candidatura per mirar de tornar a ser alcalde de Barcelona: "Trias per Barcelona". Sense esmentar Junts, el partit polític on milita i pel qual es presenta.

Trias ha desvelat el nom en una entrevista en el programa "Més 324", de TV3 i el Canal 33, on ha negat que la seva candidatura amagui les sigles de Junts.

"No és que amaguem les sigles, és que no anirem sota el nom de Junts", ha dit.

Xavier Trias defensa la idea d'encapçalar una candidatura "pal de paller" (CCMA)

També ha explicat que és una candidatura on "hi haurà gent de Junts, de Demòcrates, de Sumar i espero que del PDeCAT", "tot un espectre" que "acabarà completant-la", ha valorat.

"Crec molt en la teoria del pal de paller", ha argumentat Trias: ajuntar al voltant d'una candidatura "molta gent que no tots pensem igual, però que tenim clar què volem per a la nostra ciutat".

I ha assegurat que crear una "candidatura Trias" és la condició que ell va posar quan "estava jubilat i amb una vida tranquil·la" i van demanar-li que es tornés a presentar.

Xavier Trias assegura que la seva és la candidatura del canvi (CCMA)

"La gent l'elegiré jo i els acords finals també els faré jo. No menystindré els partits, però les decisions seran meves", ha assegurat. "Això crec que és un aspecte fonamental perquè les coses vagin a bon port", ha afegit.

Sobre l'encaix del PDeCAT a la seva candidatura, Trias ha assegurat que "està a punt de resoldre's", aquesta setmana.

Entrant en detalls del seu programa, ha defensat que per lluitar contra la pobresa cal crear activitat econòmica "sostenible" i "que permeti que aquesta ciutat no sigui low-cost, de sous baixos".

Trias, que va ser alcalde de Barcelona entre el 2011 i el 2015, ha assegurat que "la gent vol un canvi i el canvi, sincerament, soc jo".

ARXIVAT A:
JxCatPDeCATAjuntament de BarcelonaEleccions municipals 2023
Anar al contingut