Xavier Trias en una imatge d'arxiu durant l'acte L'alcalde respon.
Xavier Trias en una imatge d'arxiu durant l'acte L'alcalde respon. (Foto: ACN)
Barcelona

Trias participarà a títol personal a la cadena humana per la independència

L'alcalde de Barcelona creu que discutir sobre si és un acte a favor de la consulta o de la independència és ridícul. Sobre la ubicació, Trias creu que el més lògic seria que ell estigués a la plaça de Sant Jaume, davant l'ajuntament, però s'ha mostrat disposat a afegir-se a la cadena humana on li aconsellin els organitzadors.

RedaccióActualitzat
L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha anunciat que participarà a títol personal a la via catalana per la independència que s'està preparant per l'11 de setembre. "Jo, personalment, hi participaré", ha afirmat. Segons Trias, discutir per si és un acte a favor de la consulta o de la independència és ridícul. En aquest sentit, ha manifestat: "El moviment que es fa a tot el país sobre el dret a decidir i que uns veuen com a independència i els altres com una manera de manifestar el que volen, crec que és positiu per a tothom. Per tant, és ridícul no participar-hi."

Trias ha assegurat que hi anirà a títol individual, però és conscient que el seu càrrec també donarà significació política al gest personal.

Sobre la ubicació, Trias creu que el més lògic seria que ell estigués a la plaça de Sant Jaume, davant l'ajuntament, però s'ha mostrat disposat a afegir-se a la cadena humana on li aconsellin els organitzadors.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut