Rubí

Tretze detinguts a Rubí en una operació contra el tràfic de drogues

Detingudes a Rubí 13 persones en una operació contra el tràfic de drogues conduïda pels Mossos d'Esquadra i amb el suport de la Policia Local. En l'operatiu s'han registrat cinc domicilis, tots ells al barri del Pinar de la ciutat vallesana, i s'han decomissat 1.700 dosis d'estupefaents. Els detinguts ja han passat a disposició del jutge que porta el cas, que ha ordenat l'ingrés provisional a la presó de dos d'ells, i ha decretat llibertat amb càrrecs per a la resta.

Actualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut a Rubí tretze persones amb edats compreses entre els 18 i els 51 anys acusades de traficar amb cocaïna i haixix, en una operació en la qual s'han comissat 1.700 dosis de substàncies estupefaents d'un valor aproximat al mercat de 41.000 euros. Els agents han entrat a cinc domicilis del barri el Pinar de la loacalitat vallesana i han trobat un total de 600 dosis de cocaïna, 1.100 dosis d'haixix, balances i estris per a la preparació de les dosis, matxets i algunes armes de foc simulades.

La investigació, iniciada fa mesos després de sospites i alertes d'alguns veïns, ha portat a entrar i registrar els domicilis, utilitzats per captar clients i vendre droga. Dos dels pisos formaven part d'un mateix negoci, de manera que es contactava amb futurs compradors en un d'ells i la venda es materialitzava en un altre del mateix bloc.

Diversos testimonis han explicat que durant l'operació efectius dels Mossos d'Esquadra van tancar l'accés al barri perquè ningú pogués sortir-ne mentre es procedia als registres i detencions.

Els detinguts, tres ciutadans espanyols i deu de nacionalitat marroquina, ja han passat a disposició del jutge que porta el cas, que ha ordenat l'ingrés provisional a la presó de dos d'ells, i ha decretat llibertat amb càrrecs per a la resta. L'operació, que també ha comptat amb la col·laboració de la Policia Local de Rubí, continua oberta.
Anar al contingut