Imatges d'arxiu del parc de l'Oeste de Madrid de dia
La noia agredida estava amb dos amics que la van ajudar i van avisar la policia (Ajuntament de Madrid)

Tretze detinguts a Madrid per abusar d'una noia menor en un parc i robar-li el mòbil

La policia busca cinc nois més que haurien participat en l'agressió

La Policia Nacional ha detingut tretze nois, quatre d'ells menors d'edat, per haver abusat sexualment d'una noia també menor dissabte al vespre al parc de l'Oeste de Madrid.

La noia, que té 16 anys, estava amb dos amics a quarts de deu del vespre –abans del toc de queda a la capital espanyola, que comença a les 23.00– quan se li va acostar un grup de 18 nois que la van envoltar i li van fer tocaments, sobretot als pits i al cul, mentre la insultaven i la vexaven. Un dels nois, a més, li va robar el telèfon mòbil.

Els dos amics van aconseguir treure-la d'allà i avisar la policia, que hi va anar de seguida i va detenir 13 nois, dos d'ells menors d'edat.

La Unitat d'Atenció a la Família i la Dona (UFAM) de la Policia Nacional de Madrid, que és qui porta el cas, manté oberta la investigació per intentar identificar i localitzar la resta d'integrants del grup que van participar en l'agressió.

A tots els detinguts se'ls acusa d'un delicte d'abús sexual, a un d'ells també de robatori amb força i a dos de resistència a l'autoritat per oposar-se al seu arrest fent servir la violència.

Telèfon d'atenció i informació a les víctimes de violència masclista: 900 900 120

 

ARXIVAT A:
Violència masclistaAgressió sexualMenors
Anar al contingut