Tret de sortida del Manga Barcelona amb les entrades exhaurides

Aquest any s'ubica al recinte de la Fira a l'Hospitalet, un espai més ampli

RedaccióActualitzat

El Manga Barcelona ja ha obert portes i, com cada any, hi ha hagut llargues cues per accedir-hi, tot i que aquest any ha canviat la ubicació per donar resposta a la creixent demanda.

En la seva 28a edició, i després de 10 anys a la Fira de Montjuïc, ara s'ha traslladat a l'Hospitalet de Llobregat, al recinte Fira de Barcelona. El nou espai permet ampliar l'aforament en 10.000 metres quadrats, i passa dels 70.000 als 80.000. Això permetrà acollir més expositors, convidats i públic.

L'any passat hi van assistir més de 120.000 persones i, aquest any, l'organització ha informat que ja s'han venut totes les entrades abans d'arrencar i que esperen una assistència de rècord, amb més de 150.000 visitants. El saló durarà quatre dies, fins aquest diumenge.

Una de les avingudes del Manga Barcelona en ple muntatge abans de l'obertura (Guillem Roset/ACN)

Els aficionats del manga i l'anime tindran debats, concerts, podcasts i classes de gastronomia japonesa. Entre els plats forts d'aquests propers dies hi haurà diversos "mangakas" de renom, els artistes japonesos, que tornen després de la pandèmia. És el cas, per exemple, de Nakaba Suzuki, l'autor de "The Seven Deadly Sins", o també Shun Umezawa, l'autor d'"El incidente Darwin", tot i que aquest autor -finalment- no hi podrà assistir presencialment per problemes de salut, però sí que hi serà per via telemàtica.

Tampoc hi faltaran els "otakus", les persones disfressades amb els seus personatges preferits. I també s'esperen sorpreses, com la que s'ha anunciat pels fans del fenomen "One piece".

TV3 acudirà al saló amb l'espai SX3, que aquest any ha tornat a posar en valor l'afició catalana al manga. El canal, que està a punt d'anunciar novetats pel que fa als "animes", serà present al saló amb un espai propi, un canal pop-up temàtic, connexions dels programes i programació especial del canal i les plataformes digitals.

 

ARXIVAT A:
Còmic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut