Granollers

Tresserras veu a punt l'acord de reciprocitat per a les emissions de TV3 i Canal 9

L'acord de reciprocitat per a les emissions de TV3 i Canal 9 està més a prop que mai. El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, ha afirmat que ja no hi ha "obstacles tècnics ni polítics" perquè els governs català i valencià tanquin l'acord que permetrà veure les dues cadenes tant a Catalunya com al País Valencià. Tresserras ho ha explicat en la inauguració del Mercat Audiovisual de Catalunya, que ha arrencat aquest dimecres a Granollers.

Actualitzat

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació ha confirmat que des del mes de gener la Generalitat i el govern valencià tenen enllestit el decret que permetrà la reciprocitat de les dues televisions, i que ara simplement s'està a l'espera que passi el tràmit al Consell de Ministres. De fet, segons ha dit Tresserras, des de la Generalitat estan intentant accelerar l'aprovació del decret que, en opinió del conseller, es pot haver vist endarrerit per les eleccions generals del març.

El conseller ha explicat que el decret en qüestió ha d'habilitar les condicions tècniques que han de fer possible la reciprocitat de les emissions de TV3 i Canal 9.

Anar al contingut