Tres ocupants d'un turisme han mort aquest diumenge en un accident a la C-12
Tres ocupants d'un turisme han mort aquest diumenge en un accident a la C-12

Quatre morts en dos accidents, un a la C-12 a Balaguer i l'altre a la C-14 a Bassella

Al matí, un vehicle ha sortit de la via a Balaguer i han mort tres ocupants, i a la tarda hi ha hagut una quarta víctima en un accident a Bassella amb tres vehicles implicats

RedaccióActualitzat

Tres ocupants d'un turisme han mort aquest diumenge en un accident de trànsit al quilòmetre 173 de la C-12, entre la capital de la Noguera i Os de Balaguer.

Els dos ferits tenen 16 anys i estan ingressats a l'UVI de l'Arnau de Vilanova. Es tracta d'un noi i noia, i el seu estat és estable però greu, segons fonts hospitalàries.

El vehicle en què anaven els cinc joves, que tornaven de la festa major del municipi de les Avellanes, i que, segons els testimonis, anava a gran velocitat, ha sortit de la via. A la calçada no hi ha senyals de frenada.

Les víctimes, entre 23 i 30 anys, haurien mort a l'acte com a conseqüència de l'impacte. Es tracta de 2 germans de Vallfogona de Balaguer, el conductor i el passatger davanter, i la passatgera posterior, una noia de 23 anys veïna de Balaguer, que ha estat localitzada fora del vehicle i no portava el cinturó de seguretat cordat en el moment de l'accident.

L'Ajuntament de Balaguer ha decretat 2 dies de dol.

L'avís del sinistre s'ha rebut a les 7.32 i al lloc dels fets s'hi han desplaçat 4 dotacions de bombers, 6 patrulles dels Mossos i 2 ambulàncies.

 

 

La C-12 ha estat tallada en tots dos sentits fins a quarts d'11 del matí.

Un mort a la C-14

A la tarda, una persona ha mort a la C-14, al quilòmetre 135, al terme municipal de Bassella, en un accident de trànsit en què s'han vist involucrats tres vehicles.

A més, segons el Sistema d'Emergències Mèdiques, quatre persones més han resultat ferides i han estat traslladades als hospitals Parc Taulí de Sabadell i Arnau de Vilanova de Lleida. Al lloc dels fets, s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Mossos, quatre dels Bombers, dos helicòpters i dues ambulàncies.

 

 

És el segon accident amb víctimes mortals aquesta setmana en aquesta localitat de l'Alt Urgell.

Aquesta primera part del 2018 està sent dramàtica a la carretera. Només aquesta última setmana hi han mort 12 persones.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut