La deflagració ha causat un incendi en un pis del centre de Tortosa
La deflagració ha causat un incendi en un pis del centre de Tortosa
Tortosa

Tres persones rescatades i una quinzena de desallotjats per una explosió en un pis al centre de Tortosa

RedaccióActualitzat

Els Bombers han treballat aquest diumenge al migdia en un incendi en un pis del centre de Tortosa on hi ha hagut una deflagració.

Tres persones han estat rescatades i una quinzena més han estat desallotjades, tot i que la majoria -excepte les de dos habitatges afectats- ja han pogut tornar a casa.

 

L'avís s'ha rebut cap a la una del migdia. Un veí ha trucat avisant d'una explosió i un fum molt negre. El foc, que ha quedat controlat cap a dos quarts de dues, no ha causat ferits i hi han treballat cinc dotacions dels Bombers, Mossos i Policia Local.

 

Sembla que l'explosió s'ha produït en una petita habitació del primer pis del carrer Pintor Gimeno. El foc ha afectat dos envans. En un primer moment, s'ha demanat el confinament dels ocupants en una sala que donava al balcó i, finalment, se'ls ha rescatat amb l'escala dels Bombers. Una persona ha sortit de l'edifici pel seu peu.

 

Les persones rescatades han estat ateses pel SEM. Després, se'ls ha portat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa per comprovar que no havien inhalat fum.

 

 

Anar al contingut