Tres noies agredeixen un company amb Asperger tirant-li líquid abrasiu als ulls

Actualitzat

Un menor de 15 anys va ser agredit amb líquid abrasiu dimarts en un institut de Lleó. El noi, que té síndrome d'Asperger, va haver de ser hospitalitzat perquè pateix lesions en un ull.

L'agressió va tenir lloc a l'Institut Camino de Santiago, a Lleó. Les suposades agressores són tres companyes del noi que van atacar-lo durant l'hora del pati. Se'ls ha obert un expedient disciplinari i el cas s'ha traslladat a la fiscalia del menor perquè es valori la repercussió penal dels fets.

Segons s'explica a la denúncia, el menor va ser increpat per part de les tres presumptes agressores. Quan el jove anava cap a la classe per protegir-se, les noies van agafar una ampolla amb líquid abrasiu d'un carro de neteja i van llançar-l'hi.

Des del centre van atendre al noi d'urgència, després se'l va traslladar a l'Hospital de Lleó i ara està en observació mèdica per determinar l'abast dels danys.

La Guàrdia Civil està investigant el cas i analitzant si el líquid és lleixiu o un altre producte. A més de la investigació policial, la inspecció de la Direcció Provincial d'Educació també estudia el cas i ha avisat a la policia que, si l'agressió es confirma, s'aplicarà el protocol de sancions previstes per a casos d'aquesta gravetat.

La portaveu de la Junta de Castella i Lleó, Milagros Marco, ha qualificat l'agressió de "greu".

Anar al contingut