Tres morts en un atac a la base de Pensacola, als Estats Units
Base aeronaval de Pensacola (U.S. Navy / Patrick Nichols)
Pensacola, Florida

Tres morts en un atac a la base militar de Pensacola, als Estats Units

És el segon en dos dies en bases militars nord-americanes: dimecres un mariner de l'Armada va matar dues persones a Hawaii

RedaccióActualitzat

Segon tiroteig en dos dies en bases militars de l'exèrcit dels Estats Units. Aquest divendres, un saudita en formació militar a l'exèrcit nord-americà ha obert foc en una base aeronaval de Pensacola, al nord-est de Florida. En l'atac, ha matat tres persones abans de ser abatut per les forces de seguretat. Set persones més estan hospitalitzades.

 

 

El tiroteig s'ha fet a les aules de classes de dues de les plantes del complex. Encara no se sap quin ha estat el mòbil dels fets. Diversos mitjans han assegurat que les autoritats investiguen si l'atac es pot qualificar de terrorista. I l'FBI ho investiga.

La base aeronaval de Pensacola, a uns 1.000 quilòmetres de Miami, acull 16.000 militars i més de 7.400 treballadors civils.

El rei Salman de l'Aràbia ha condemnat l'atac i el president nord-americà assegura que el rei Salman li ha trucat per expressar-li les seves condolences.

 

Dos morts i un ferit a Hawaii

Dimecres, un mariner de l'Armada va matar dues persones i en va ferir una tercera a Pearl Harbor, a Hawaii. Després, es va suïcidar.

Anar al contingut