Aquest és el punt de la via N-340 on ha anat a parar el vehicle accidentat dins el terme municipal d'Amposta (Foto: ACN)
Aquest és el punt de la via N-340 on ha anat a parar el vehicle accidentat dins el terme municipal d'Amposta (Foto: ACN)
Amposta/Piera

Tres morts en dos accidents de trànsit en un divendres tràgic a les carreteres catalanes

Poc abans de dos quarts de cinc de la tarda, dues persones han mort a l'N-340, entre Amposta i Sant Carles de la Ràpita, quan el vehicle en què viatjaven ha sortit de la via per causes que encara es desconeixen. L'altra víctima d'aquest divendres ha estat un home de 46 anys que ha mort a l'acte després de ser atropellat mentre estava travessant la carretera B-224 al terme municipal de Piera. L'elevada sinistralitat amb què ha arrencat l'operació sortida del cap de setmana a les carreteres catalanes arriba després d'un llarg pont de desembre que ha deixat un mort a la xarxa viària. La víctima va ser un veí de Menàrguens de 20 anys que va morir en un accident de trànsit mentre el cotxe que conduïa va desviar-se de la carretera C-13 a Vallfogona de Balaguer.

Actualitzat
Dues persones han mort aquest divendres a la tarda en un accident de trànsit a l'N-340, dins del terme municipal d'Amposta, com han informat els Mossos d'Esquadra. Ha passat poc abans de dos quarts de cinc de la tarda al quilòmetre 1.076,6 de l'N-340, entre la capital del Montsià i Sant Carles de la Ràpita, quan un turisme ha sortit de la via per causes que encara es desconeixen. Com a conseqüència de l'impacte han mort els dos ocupants del vehicle.

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), el carril en sentit sud de la carretera s'ha tallat durant prop d'una hora i s'ha donat pas alternatiu, cosa que ha provocat uns dos quilòmetres de retencions. En la gestió de l'incident hi han participat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectius del Servei d'Emergències Mèdiques.

Per altra banda, la tercera víctima mortal s'ha registrat a la comarca de l'Anoia. Un home de 46 anys ha mort atropellat quan creuava la carretera al terme municipal de Piera, segons ha informat la policia catalana a través d'un comunicat. La víctima, que ha mort a l'acte, ha estat envestida per un cotxe que l'ha desplaçat uns metres i després ha rebut l'impacte d'un segon vehicle. Fins al lloc de l'accident, al quilòmetre 13 de la B-224, s'han traslladat dues dotacions dels Mossos d'Esquadra.    

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut