Arboç / Fatarella

Tres morts en dos accidents de trànsit a l'N-340 a l'Arboç i a l'N-420 a la Fatarella

Matí tràgic a les carreteres catalanes perquè hi ha hagut dos accidents de trànsit amb tres morts i un ferit greu. El primer ha passat a la Nacional-340 a l'Arboç, al Baix Penedès, entre un camió i un turisme. Els ocupants del cotxe han mort. El segon sinistre s'ha produït a la Nacional-420 a Fatarella, a la Terra Alta, entre dos turismes. En aquest cas, una persona ha mort i una altra ha quedat ferida greu.

Actualitzat
Tres persones han mort en dos accidents de trànsit a la demarcació de Tarragona. El primer ha passat a l'N-340, a l'Arboç, i el segon a l'N-420, a la Fatarella.

El primer accident ha tingut lloc poc després de les cinc de la matinada, quan un camió i un turisme han topat per causes que ara s'estan investigant, al quilòmetre 1.200 de la carretera N-340, a l'altura de l'Arboç. Com a conseqüència de la topada han mort els dos ocupants del turisme: un home i una dona veïns de Castellet i la Gornal.

El conductor del camió n'ha resultat il·lès i ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra com a presumpte autor d'un homicidi imprudent. Tres dotacions dels Mossos d'Esquadra i dues dels Bombers de la Generalitat han treballat en el sinistre.

El segon accident ha passat poc després de les vuit del matí a la carretera N-420 a la Fatarella, a la Terra Alta. Dos turismes han topat per causes que es desconeixen. Una persona ha mort i una altra ha resultat ferida de gravetat.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut