La propietària del pis ensenya els danys que van provocar els lladres a la porta d'entrada
La propietària del pis va enxampar un dels lladres mentre intentava forçar el pany de la porta
Barcelona

Tres lladres apallissen una dona que va intentar evitar un robatori a casa seva

La víctima, que treballa com a vigilant de seguretat, va aconseguir reduir un assaltant, però ignorava que n'hi havia dos més, que la van atacar per l'esquena

RedaccióActualitzat

Tres lladres van apallissar dimecres la propietària d'un àtic al barri de Vilapicina, a Barcelona, on volien entrar a robar.

Un dels atracadors va forçar el pany de la porta, fet que va alertar la propietària, que aquell dia no havia anat a treballar. La dona, amb nocions de defensa personal, va reduir l'atracador i el va deixar immobilitzat a terra. Però no s'esperava que a l'escala hi hagués dos homes més, que la van atacar per l'esquena i la van colpejar.

La represàlia dels assaltants va ser cruel. La dona va rebre un fort cop al cap que la va deixar a terra commocionada. Després, els atracadors la van apallissar i li van clavar diverses puntades de peu al cap i a les costelles.

Malgrat que estava malferida, la dona no va parar d'amenaçar els atracadors amb l'arribada imminent de la policia, alertada per l'alarma que té la vivenda.

Els lladres es van endur joies, telèfons mòbils i els diners en efectiu que hi havia al pis. Abans de marxar van deixar lligades amb brides la propietària del pis i la seva sogra, una dona d'edat avançada.

Anar al contingut