La Noa i la Lena Briceño, creadores del festival Music Truck Fest
La Noa i la Lena Briceño, creadores del festival Music Truck Fest

Tres joves de Parets creen el Music Truck Fest, un festival ambulant en una caravana

Les primeres actuacions del projecte seran en terreny local els dies 19 i 26 de juliol

Actualitzat

Tres adolescents de Parets del Vallès han creat el Music Truck Fest, un festival que se celebra en un escenari mòbil que es pot traslladar fàcilment per oferir concerts de petit format. Els tres joves de 13, 15 i 16 anys, van pensar en aquesta idea durant el confinament.

Les creadores, les germanes Noa Briceño, Lena Briceño, conjuntament amb la col·laboració de Lucas Castillo, expliquen que la idea és que a cada espectacle hi pugui participar gent diferent, gent local de cada poble on aniran.

 

Actuacions el 19 i 26 de juliol

Amb l'ajuda d'amics i familiars estan transformant una caravana de segona mà en el Music Truck Fest. L'estrena serà diumenge que ve dins del programa del Sintonitza't a Parets (19 i 26 de juliol). És la Festa Major de la Represa, un programa que pretén ser l'alternativa a la mítica festa anual.

Aquesta iniciativa pretén portar els escenaris als carrers i brindar una oferta diversa que vagi des del teatre a la poesia, passant per qualsevol tipus d'estil musical, que serà el fil conductor.

 

 

D'altra banda, la música en directe és l'altra part fonamental que Noa, Lena i Lucas volen remarcar. Diuen que, en un enregistrament, una cançó sempre sona igual. En un directe mai sonarà de la mateixa manera.

"Precisament ara que no hem pogut anar a concerts, festivals, teatres ... ara sembla que la gent s'ha adonat de la importància de la cultura i ha après a valorar molt més la interacció. "

De moment, el projecte començarà a caminar a casa, amb dos concerts a Parets sense determinar el lloc, ja que "al matí podem estar tocant en un barri i a la tarda en un altre.

ARXIVAT A:
Coronavirus Música
Anar al contingut