Un bomber remulla el balcó que dóna al pati interior de l'edifici cremat.
Un bomber remulla el balcó que dóna al pati interior de l'edifici cremat.
Badalona

Tres intoxicats lleus en un incendi en un pis de Badalona

Un incendi en un pis del carrer del Museu de Badalona ha causat tres ferits lleus. Segons els bombers, el foc s'ha originat en un electrodomèstic i unes prestatgeries plenes de llibres a la galeria d'un pis situat al número 23. Les flames han cremat la meitat de l'immoble i han causat la intoxicació per fum de les tres persones que hi havia en el pis del costat. Els tres han estat traslladats a l'Hospital de Can Ruti. Sortosament no hi ha cap ferit de gravetat, però l'incendi ha mort el gos que hi havia en un dels pisos.

Actualitzat
El foc ha començat quan passaven vint minuts de la una a la part del darrere del número 23, i ha afectat el primer i el segon pis. L'immoble ha quedat parcialment cremat. A la planta baixa hi havia famíliars, que han pogut sortir pel seu propi peu. A la planta superior, només hi havia una persona, que també ha pogut fugir, però ha hagut de ser atesa per una crisi nerviosa.

Els tres intoxicats per fum no eren en el pis cremat sinó en el del costat. El fum ha entrat en les dues plantes superiors d'un edifici de tres pisos i ha afectat tres persones. Totes han estat dutes a Can Ruti amb símptomes d'intoxicació lleu per inhalació de fum.

En l'incendi no hi ha hagut víctimes humanes, però un gos ha resultat mort. En l'edifici sinistrat també hi havia un altre gos i un gat que han pogut fugir il·lesos.

En aquest servei hi han treballat set dotacions dels bombers.
Anar al contingut