Lió

Tres encaputxats que s'identifiquen com a membres d'ETA roben impressores i targetes de crèdit a França

Amb expectatives d'una treva indefinida d'ETA, que, de moment, no es concreta, tres encaputxats van robar aquest dilluns material informàtic d'una empresa en una població situada a 100 quilòmetres de Lió, a França. La policia ha confirmat que dos homes i una dona, que anaven armats, van dir que actuaven en nom de l'organització terrorista i es van endur un vehicle, després de deixar un treballador lligat.

Actualitzat
El material robat eren sis impressores i unes 6.000 targetes de crèdit verges que servirien per falsificar documentació. Els etarres duien una llista amb el material que volien robar. Els tres presumptes etarres, dos homes i una dona, parlaven francès amb accent espanyol. Anaven encaputxats i armats, es van identificar com a membres de la banda terrorista ETA i un d'ells portava una pistola a la cintura.

Hores després, les autoritats han informat de l'aparició a França d'un cotxe calcinat, que previsiblement havia estat utilitzat pels membres d'ETA. Segons sembla, des del mes de setembre passat la policia francesa ha informat del robatori d'un mínim de cinc cotxes, cosa que es vincula amb l'activitat de la banda terrorista al país veí.

Anar al contingut