Tres detinguts per robar en una casa a Camarasa

ACN Camarasa - Els Mossos d'Esquadra van detenir dissabte dos homes de 31 i 41 anys i una dona de 32 anys per robar amb força en una casa de Camarasa, a la Noguera. Segons la policia, van forçar la finestra i quan van ser a dins se'n van emportar joies, rellotges i diners. Es dona la circumstància que un mossos fora de servei va detectar els lladres quan estaven buscant altres objectius en una altra població, a Bellcaire d'Urgell. En concret, va veure dos homes, que no coneixia de la població, que observaven cases a l'avinguda Onze de Setembre, mentre una dona els esperava en un cotxe. Llavors va avisar als seus companys de servei, moment en què va conèixer el recent robatori de Camarasa.

Quan van arribar les patrulles van identificar i escorcollar els tres sospitosos i van revisar una paperera on havien llençat una objectes quan l'agent fora de servei es va dirigir a ells. A l'interior hi van trobar uns guants, lots i un tornavís.

Quan van revisar el turisme, hi van trobar rellotges i joies, algunes de les quals acabaven de robar a Camarasa. Davant la troballa, se'ls va detenir com a suposats autors d'un delicte de robatori amb força a interior de domicili. La investigació continua oberta per esbrinar la procedència de les joies recuperades i no es descarta que estiguin implicats en altres robatoris.

Els detinguts van passar dilluns a disposició judicial a Balaguer.

Anar al contingut