La comissaria de Vic, amb tots els vidres trencats, després de l'atac (ACN)

Tres detinguts per l'atac a la comissaria de Vic en les protestes per Hasél fa un mes

Els Mossos detenen tres persones més per aldarulls en el marc de les manifestacions contra l'empresonament del raper

Els Mossos d'Esquadra han detingut en les últimes hores sis persones relacionades amb els actes vandàlics i aldarulls que es van produir fa aproximadament un mes a Catalunya arran de l'empresonament de Pablo Hasél. Tres d'ells la policia catalana els vincula amb l'assalt a la comissaria de Vic.

Els detinguts tenen 18, 25 i 28 anys i són de Vic, Roda de Ter i les Masies de Voltregà. Se'ls acusa de delictes de desordres públics, manifestació il·lícita, atemptat contra els agents de l'autoritat, amenaces i danys, i se sumen a les quatre detencions que es van fer poques hores després, també per aquests fets.

En l'atac, que va passar el 16 de febrer, hi va haver dotze agents ferits i danys considerables a la comissaria.

Dues detencions més s'han fet a Manresa i Navarcles. Són un home i una dona de 30 anys i se'ls acusa d'un delicte de danys per unes pintades a la façana de l'Ajuntament de Navarcles i a un cotxe de la policia municipal.

El sisè detingut se'l considera autor d'un delicte de desordres públics a Tarragona.

Segons els Mossos, 142 persones han estat detingudes en el marc dels actes vandàlics que es van produir a Catalunya des del dimarts 16 de febrer.

També aquest dijous, a Madrid, la Policia Nacional ha arrestat tres persones per agressions a agents en una protesta a la Puerta del Sol.

 

ARXIVAT A:
Pablo HasélLlibertat d'expressió
Anar al contingut