La víctima havia desaparegut a Torreforta al mes de maig de l'any passat (Mossos d'Esquadra)

Tres detinguts per la mort d'un home desaparegut fa mesos i trobat ara en un pou al Perelló

L'home va desaparèixer al maig a Torreforta i el cadàver l'han localitzat els Mossos molt deteriorat dins del pou d'una finca privada

RedaccióActualitzat

El titular del jutjat d'instrucció número 8 del Vendrell ha dictat presó provisional per a tres detinguts en relació amb l'assassinat d'un home que va desaparèixer a Torreforta, una entitat de població del municipi de Tarragona, el mes de maig de l'any passat.

El cadàver el van trobar aquest dimarts en un pou de 21 metres de profunditat a les proximitats del Perelló, al Baix Ebre. El pou en qüestió és prop d'una caseta en una finca privada pròxima a la zona de platges.

Dels tres detinguts, un queda empresonat provisionalment i sense fiança, a un altre se li imposa una fiança de 10.000 euros (que ja ha abonat i ha quedat en llibertat) i a l'altre una fiança de 5.000 euros, que encara no ha abonat.

Segons ha informat el jutjat, la decisió s'ha pres després d'haver fet una reconstrucció dels fets i haver localitzat el cadàver.

La causa està oberta per un delicte d'assassinat o d'homicidi, en funció de com avanci la investigació que està duent a terme la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra a les Terres de l'Ebre.

El cos es va trobar la nit de dimarts i els Mossos van descartar des d'un primer moment que es tractés d'un accident, perquè hi havia indicis de criminalitat. Segons van informar, les restes estan molt deteriorades.

Els tres detinguts van passar a disposició judicial aquest dijous. Els fets s'haurien produït al mes de maig al barri de Torreforta de Tarragona, per això ara el cas es traslladarà al jutjat de Tarragona, competent pel lloc dels fets.

ARXIVAT A:
JudicialPolicial
Anar al contingut