La policia ha detingut dues noies de 19 anys i un jove de 24 anys, dos d'ells amb antecedents (Mossos d'Esquadra)
L'operació policial es manté oberta (Mossos d'Esquadra)
Llançà

Tres detinguts per entrar a robar en un estanc de Llançà i atropellar un mosso en la fugida

Els agents han sorprès els lladres, que han fugit per l'N-260 fins a estimbar el cotxe després de burlar un control policial

Els Mossos d'Esquadra i la policia local de Llançà, a l'Alt Empordà, han detingut tres persones pel robatori en un estanc de la localitat i per atropellar un dels agents mentre intentaven escapar del lloc dels fets. El policia ha resultat ferit lleu.

 

S'ha intentat aturar el vehicle amb trets dissuasius  

La policia ha rebut l'alerta a dos quarts de set del matí d'aquest dijous, un cop ha sonat l'alarma de l'establiment. En arribar-hi, la policia ha sorprès els detinguts fugint amb el vehicle.

Els agents han intentat aturar el cotxe, que ha acabat fent fet marxa enrere a gran velocitat i han acabat dalt d'una vorera.

Un dels mossos s'ha acostat al vehicle i ha disparat un tret dissuasiu perquè el vehicle s'aturés definitivament. Els detinguts han fet cas omís i han atropellat l'agent.

S'han escapat per l'N-260, on s'han saltat un control policial a l'altura de Garriguella. Més tard els Mossos han localitzat el cotxe estimbat en un camí de la localitat de Vilajuïga però sense ningú a dins. Els agents han fet una recerca pels voltants i han aconseguit localitzar dues dones de 19 anys amagades al bosc.

Totes dues han estat detingudes com a presumptes autores del robatori. Una d'elles ja tenia antecedents penals.


El tercer detingut, localitzat hores després

Cap a les deu del matí, els agents han detingut una tercera persona a Roses. Segons el Diari de Girona, es tracta d'un jove de 24 anys, amb antecedents.

Als tres detinguts, se'ls acusa de robatori amb força, lesions, atemptat contra agents policials, desobediència i resistència a l'autoritat.

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraPolicial
Anar al contingut