L'efecte del xoc, ben visible a la part frontal de l'autocar de línia sinistrat. (Foto: ACN)
L'efecte del xoc, ben visible a la part frontal de l'autocar de línia sinistrat. (Foto: ACN)
Jorba

Trenta ferits, dos de greus, en xocar un camió i un autobús a l'A-2 a Jorba

Dos dels ferits estan greus

RedaccióActualitzat

Trenta persones han resultat ferides, dues de les quals greus, en un accident de trànsit en què han xocat un camió i un autobús de línia a l'autovia A-2 al terme municipal de Jorba, a la comarca de l'Anoia.  Els Mossos d'Esquadra han confirmat que tots els ferits són de nacionalitat xinesa, a excepció del conductor de l'autocar que és de nacionalitat espanyola.

El sinistre, que ha estat per envestida, ha passat a tres quarts de cinc de la tarda d'aquest dilluns. Tenint en compte el nombre de ferits, la Direcció General de Protecció Civil ha activat el Pla d'Emergències Procicat.

Els bombers han hagut de treballar per treure un dels ferits, que ha quedat atrapat en un dels vehicles. Pel que fa als ferits greus, han estat traslladats en helicòpter medicalitzat a l'Hospital de Bellvitge i al Sant Pau. A banda dels bombers, hi han treballat el SEM i els Mossos.

L'autovia A-2 ha quedat tallada des de poc abans de les 5 de la tarda i durant unes hores en el quilòmetre 543 en direcció Lleida. El trànsit s'ha desviat cap a la N-IIa per la sortida 543 i s'han registrat cues de fins a tres quilòmetres al lloc dels fets. 

Anar al contingut