Andreas i el seu fill Julius poden gaudir de més d'un any de temps junts gràcies a la solidaritat dels companys de feina
Alemanya

Treballen 3.265 hores extres i les regalen al pare d'un nen amb càncer

Els 650 companys de feina acumulen hores extra per regalar temps lliure per tenir cura del seu fill malalt

RedaccióActualitzat

Andreas Graf, un alemany de 36 anys, ha rebut dels seus companys de feina un regal inesperat i molt valuós: 3.265 hores lliures de feina a la seva disposició.

Andreas cuida en solitari del seu fill de 5 anys, malalt de leucèmia, des que va morir la seva dona d'un atac de cor. Les contínues visites al metge i a l'hospital que necessita Julius havien fet pensar al seu pare que aviat el farien fora de la feina.

Treballa com a assemblador en una empresa de disseny a Fronhausen, prop de Frankfurt, i s'ha vist obligat a demanar permisos constants per acompanyar el seu fill en el tractament per la leucèmia.

El departament de recursos humans de l'empresa Seidel, coneixedors de la situació familiar d'Andreas, va proposar a la resta de treballadors una fórmula per ajudar-lo: qui volgués podia fer hores extres de forma voluntària per regalar aquest temps a Andreas.

La resposta va ser impressionant: ni un sol dels 650 treballadors de l'empresa ha deixat de fer hores extres per a Andreas.

En només dues setmanes han aconseguit acumular 3.265 hores perquè el seu company pugui dedicar-se al seu fill Julius. Un total de 408 jornades de feina, gairebé un any i dos mesos que l'Andreas podrà deixar d'anar a treballar.

Julius es recupera ara a casa i evoluciona bé de la seva malaltia. El seu pare podrà estar al seu costat durant mesos gràcies a la solidaritat dels seus companys de feina.

 

 

 

Anar al contingut