Barcelona

Treballadors d'Indo protesten a Barcelona pel possible acomiadament de 300 persones

Treballadors del fabricant d'ulleres Indo han protestat a Barcelona per la intenció d'acomiadar prop de 300 persones. L'empresa veu inviable el seu futur sense els acomiadaments, ja que fa anys que arrossega dificultats. Indo justifica l'acció per la caiguda de les vendes i el fort endeutament. El pla de viabilitat que ha presentat preveu, també, acabar amb la línia de fabricació de muntures i centrar-se en l'activitat comercial. Als treballadors, que comencen una setmana de vaga, els preocupa tant el futur dels que es queden fora com dels que segueixen a l'empresa.

Actualitzat
Gairebé 300 treballadors del fabricant d'ulleres Indo aniran al carrer abans de final d'any. Avui han protestat al portal de l'Àngel de Barcelona, lloc on es troba el seu principal client i també un dels accionistes de l'empresa.

Els treballadors pateixen pels que perdran la feina. Els acomiadats rebran una indemnització del mínim previst, 20 dies per any treballat. Els que es queden no tenen assegurat el futur.

De 1.700 treballadors que havia tingut Indo, ara en quedaran uns 400. L'empresa està en concurs de creditors des del juny, i al final serà el jutge qui en tindrà l'última paraula.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut