Barcelona

Treballadors de Correus protesten arreu de l'Estat per reivindicar millores salarials i laborals

Els treballadors de Correus i Telègrafs han sortit al carrer en diverses ciutats de l'Estat, entre les quals Barcelona. Reivindiquen millores salarials i s'han manifestat en contra de la futura possible privatització del servei. Una mobilització que ha organitzat una plataforma integrada per treballadors al marge dels sindicats, perquè creuen que no defensen prou els seus interessos.

Actualitzat
S'han organitzat al marge dels sindicats i han decidit sortir al carrer. Són treballadors del Servei de Correus i Telègrafs que van crear arran dels resultats de la negociació de l'últim conveni a finals de l'any 2005 una plataforma per defensar les seves reivindicacions. Reclamen en nou punts millores salarials i laborals. Es queixen de sous inferiors a 1.000 euros i de treballar precàriament fins i tot pel que fa al vestuari professional en alguns casos.

Al costat d'aquestes reivindicacions concretes, els treballadors de Correus que han sortit al carrer a Barcelona, Madrid, Sevilla, València i Santiago de Compostel·la també han volgut cridar l'atenció sobre la més que possible privatització del servei en un futur no gaire llunyà, i han denunciat els acomiadaments que hi ha hagut en diverses delegacions provincials.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut