Una noia amb minifaldilla (Foto: www.comparestoreprices.co.uk)
La direcció de la cadena assegura no tenir constància dels fets. (Foto: www.comparestoreprices.co.uk)
Berlín

Treballadors alemanys d'Aldi gravaven noies amb minifaldilla o escot per intercanviar-se les imatges

Anar a comprar amb minifaldilla o un escot generós pot atreure alguna cosa més que mirades indiscretes i sense mala intenció. Això és el que hauria passat en alguns supermercats de la cadena Aldi de localitats alemanyes com Berlín, Frankfurt o Duisenberg. Alguns treballadors haurien gravat sistemàticament les clientes més atrevides aprofitant les càmeres de control remot instal·lades a les botigues. Aquest material es gravava en CD i després s'intercanviava amb companys d'altres ciutats.

RedaccióActualitzat
Els encarregats de controlar les càmeres són els responsables de botiga. Aquests seguien les noies amb l'objectiu i acostaven l'òptica quan la clienta s'ajupia per agafar alguna cosa d'una prestatgeria o s'inclinava per agafar un producte dels congeladors.

Ho denuncia el setmanari alemany "Der Spiegel", que inclou en el reportatge la resposta per escrit de la direcció de la cadena. Aldi diu no tenir constància dels fets però afegeixen que "no poden descartar comportaments erronis d'algun treballador aïllat".

En el cas de tenir coneixement d'abusos, Aldi es compromet a investigar-los de forma immediata, prohibir-los i prendre les mesures disciplinàries adequades.

Anar al contingut