Barça

Treball de recuperació i lloances a Messi l'endemà de la golejada contra el Bayer

El Barcelona s'ha exercitat a la ciutat esportiva Joan Gamper després del 7-1 amb el Bayer Leverkusen en els vuitens de final de la Lliga de Campions. En la sessió, els titulars han fet treball de recuperació després de l'esforç golejador contra els alemanys. Guardiola, que va dir que estan en una situació "límit" pel que fa a les lesions, no ha pogut comptar per a l'entrenament amb els lesionats de llarga durada Fontàs, Afellay i Villa, ni tampoc amb Thiago ni Abidal, que continuen recuperant-se de les lesions respectives. Per la seva banda, Alexis i Puyol, que es va perdre el partit per molèsties a l'adductor de la cama esquerra, s'han entrenat al marge del grup amb el fisioterapeuta Juanjo Brau.

Actualitzat
Davant la falta d'efectius, l'entrenament l'han completat sis jugadors del filial: Marc Muniesa, Sergi Roberto, Cristian Tello, Jonathan dos Santos, Martín Montoya i Marc Bartra.

L'entrenament ha tingut de convidat l'estrella de l'NFL dels New York Giants Justin Tuck, que és un dels ponents en el Global Sports Forum que es fa aquests dies a Barcelona.

Xavi: "Messi és incomparable, únic, no n'hi ha cap més com ell"

Xavi Hernández ha exalçat avui el seu company Leo Messi i ha assegurat que és un futbolista "únic" i que va camí de ser considerat el millor futbolista de la història. "Tendiu a comparar grans futbolistes, així és la competitivitat de l'esport, però Messi és incomparable, únic, no n'hi ha cap més com ell", ha explicat Xavi, que ha assenyalat que l'argentí participa en totes les jugades d'atac del Barça i que quan no marca, assisteix.

L'internacional espanyol també ha remarcat que no és cap disbarat que a Messi se'l vegi com el millor futbolista de la història. "És el millor futbolista del món, i potser quan acabi la seva carrera serà considerat el millor futbolista de la història, crec que no és agosarat dir-ho", ha dit Xavi, que personalment creu que ja ha arribat a aquest estatus. En aquest sentit, ha subratllat que creu que Messi batrà tots els rècords, i ha recordat que l'argentí està, als 24 anys, a punt de convertir-se en el màxim golejador històric del Barça -està a vuit gols de superar el mític César-.

El jugador de Terrassa ha opinat també que és un "afalac" que se'ls compari amb equips que han marcat un abans i un després en el món del futbol, com el Milan d'Arrigo Sacchi. Ha insistit que estan fent una gran temporada, malgrat que no depenen d'ells mateixos per guanyar la Lliga. "No ens hem sentit mai invencibles, però sí que ens sentim forts", ha manifestat Xavi, que ha recordat la distància de deu punts amb el Reial Madrid, que esperen poder remuntar.

En aquest sentit, Xavi ha insistit que el Barça és un equip guanyador, i que els fa "ràbia" perdre qualsevol títol, encara que la Lliga està "difícil". Sobre Pedro Rodríguez, que recentment ha quedat fora de la convocatòria de Vicente del Bosque amb Espanya, Xavi ha comentat que només li falta el gol per guanyar en confiança, i que és un futbolista "sensacional".

Finalment, Xavi Hernández ha comentat que encara és molt d'hora per pensar en una final de Lliga de Campions entre el Reial Madrid i el Barcelona, i que caldrà esperar com es desenvolupa la competició.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut