Una ambulància, custodiada per un furgó policial, trasllada el detingut pels atemptats
Una ambulància, custodiada per un furgó policial, trasllada el detingut pels atemptats
Tortosa / Alcanar

Traslladen el presumpte membre de la cèl·lula ferit en l'explosió a Alcanar

El noi, de 22 anys, està detingut des que es va relacionar l'explosió amb l'atemptat

RedaccióActualitzat

Alcanar continua sent un dels epicentres de la investigació dels Mossos arran dels atemptats a la Rambla de Barcelona i Cambrils.

Els Mossos d'Esquadra han traslladat el presumpte membre de la cèl·lula terrorista que va resultar ferit greu la nit de dimecres en l'explosió d'una casa d'Alcanar. El noi, de 22 anys i nascut a Melilla, està detingut des que es va relacionar l'explosió amb l'atemptat.

Aquesta passada nit, el jove s'ha trobat malament i l'han visitat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Per aquest motiu, Houli Chemlal ha sortit del centre hospitalari en una ambulància custodiada per un furgó policial.

L'estarien traslladant a la caserna de la Guàrdia Civil de Sant Andreu, a Barcelona, des d'on se'l conduiria cap a l'Audiència Nacional, a Madrid.

El trasllat s'ha iniciat cap a dos quarts i cinc d'onze d'aquest dilluns, enmig d'una forta presència d'agents dels Mossos d'Esquadra.

Comencen a retirar les bombones de butà de la casa d'Alcanar

D'altra banda, la policia catalana treballa per determinar si hi ha un tercer cadàver entre la runa de la casa que va explotar dimecres, i que seria la base d'operacions de la cèl·lula terrorista. De moment, ja s'ha confirmat que hi ha dos cossos.

Durant tot el cap de setmana, els artificiers han continuat fent explosions controlades a la finca del xalet on s'han trobat més d'un centenar de bombones de butà que, ara, s'estan emportant de la zona restringida on els Tedax i la policia científica du a terme les investigacions.  


Pel que fa als veïns desallotjats, la majoria han pogut tornar a casa. Avui també ho faran les 5 persones que aquesta nit encara no han pogut dormir al seu domicili.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut