Montcada i Reixac

Traslladen a un centre d'acollida el nadó de Montcada a qui es va detectar cocaïna a la sang

El jutjat número 3 de Montcada i Reixac s'ha fet càrrec de la investigació del nadó a qui es va detectar cocaïna en unes anàlisis de sang. Mentre durin aquestes diligències, els pares continuaran a la presó per un presumpte delicte contra la salut pública. El nadó l'han traslladat a un centre d'acollida de la Generalitat perquè necessita un aparell per poder respirar. Després, i quan estigui bé, viurà de manera provisional amb una família acollidora d'urgència.

Actualitzat

Ja ha estat donat d'alta el nadó que des de diumenge estava ingressat a la Vall d'Hebron afectat per una apnea i a qui, unes anàlisis complementàries, van detectar presència de cocaïna.

El fet que la mare només l'hagués alletat 15 dies i, per tant, no fos possible que la substància tòxica li hagués arribat per aquesta via, va fer activar el protocol per a casos de maltractament infantil.

La Generalitat va treure a la parella la tutela del nadó de forma cautelar, però, com que continua afectat per un quadre d'apnees que exigeix una vigilància constant, el nen ha ingressat en un centre d'acollida i quan estigui restablert, quedarà a càrrec d'una família acollidora d'urgència, va confirmar la consellera de Benestar i Família, Anna Simó.

El menut, que encara no té 2 mesos, vivia amb altres familiars, en un grup de cases de Can Pomada, a Montcada i Reixac. El pare, de 21 anys, treballava d'electricista i com que no va trobar un pis de lloguer a Montcada, es va posar a viure en un habitació cedida pel besavi.

Els pares del nadó, sense antecedents penals, continuen a la presó acusats d'un delicte contra la salut pública.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut