Toyota suspèn ara temporalment la venda als EUA del Lexus GX 460 per problemes d'estabilitat

Més problemes per a Toyota. El fabricant japonès ha deixat de vendre temporalment als Estats Units un altre dels seus models, el Lexus GX 460. Toyota ho ha fet després que una revista advertís de problemes en l'estabilitat del vehicle.

Actualitzat
La multinacional automobilística japonesa ha pres la decisió arran de la recomanació de la revista nord-americana "Consumer Reports" de no comprar el Lexus GX 460 per problemes d'estabilitat.

Lexus, la marca de vehicles de luxe de Toyota, ha decidit corregir el problema que apunta la revista, que assegura que aquest vehicle tot terreny té el perill de bolcar en un gir sobtat.

Des que fa tres mesos va sortir a la venda, Toyota ha venut 5.000 unitats d'aquest model. Ara ha ofert un automòbil de substitució a les persones que n'hagin comprat un, fins que no se solucioni el problema.

La imatge del fabricant n'ha resultat greument perjudicada, després que els últims mesos s'han donat a conèixer defectes en el pedal de l'accelerador de 8 models de cotxe diferents de Toyota.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut