"Toy Story 4" s'estrenarà l'estiu que ve
"Toy Story 4" s'estrenarà l'estiu que ve
Los Angeles

"Toy Story 4" presenta tràiler i nou personatge, "Forky"

Primeres imatges de la nova entrega de Disney Pixar

RedaccióActualitzat

En Woody, en Buzz Lightyear, la Jessie, en Rex i companyia tindran companyia a "Toy Story 4", la nova entrega de la saga que no arribarà als cinemes fins a l'estiu que ve.

La nova joguina es diu "Forky" i és la novetat que els fans han pogut veure en el primer "teaser" tràiler o reclam de la pel·lícula, que Disney Pixar ha llançat aquest dilluns: 


En aquesta pel·lícula, els protagonistes de Toy Story s'estan feliçment amb la Bonnie, la nena que va heretar les joguines de l'Andy, fins que la "Forky" arriba a l'habitació. 
 


Al tràiler es pot veure que és un forquilla de plàstic reconvertida en joguina, amb ulls de mida diferent i boca amb gest d'espant, que proclama que no encaixa en el món de les joguines. Es deixa anar i desfà l'harmonia que hi havia entre totes les figures, que giraven al ritme d'una versió de "Both Sides Now", de Joni Mitchell. 

L'avenç de la pel·lícula ha convertit Toy Story 4 en "trending topic" mundial. La cinta, dirigida per Josh Cooley, s'estrenarà el 21 de juny del 2019 als Estats Units. 

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut