Tots els concursants d'"Eufòria" faran un concert

Tots els concursants d'"Eufòria" faran un concert al Palau Sant Jordi el 16 de juliol

Els espectadors que es van registrar a la web del programa poden comprar entrades de manera anticipada

Actualitzat

Els fans d'"Eufòria" ja tenen una nova cita a l'agenda."Eufòria" torna a fer embogir els seus seguidors amb l'anunci d'un concert en directe al Palau Sant Jordi amb tots els participants del programa el dissabte 16 de juliol. Les entrades es podran comprar a partir d'aquest dimarts 24 de maig.

Les persones es podien registrar a la web del programa per tenir accés a l'enllaç de venda de manera anticipada i poder comprar les entrades abans que ningú. Els espectadors que hi vulguin assistir podien apuntar-se per rebre un enllaç abans que les entrades es posin a la venda.

A la web del programa trobaran tota la informació relacionada amb el concert i l'enllaç a la plataforma de compra. Els preus seran a partir de 18 euros i les entrades es podran adquirir a partir de dimarts al migdia.

Els organitzadors prometen un espectacle únic que reunirà els 16 concursants que han passat pel programa. Oferirà les millors cançons que s'han sentit a les diferents gales i lluirà una posada en escena espectacular, segell propi de totes les gales.

L'anunci es va fer en l'última gala d'"Eufòria", la d'aquest divendres, que va tornar a ser líder d'audiència. A la novena gala del programa, l'Edu i el Joan es van enfrontar a les votacions del públic i, finalment, el segon va ser qui va haver d'abandonar el programa. El 16 de juliol es retrobaran tots els concursants al concert d'"Eufòria" al Palau Sant Jordi.

ARXIVAT A:
Televisió
Anar al contingut