Barça

Totes les facilitats per aconseguir una gran participació en la jornada electoral

Tot a punt per a la decisiva jornada electoral de dissabte. El FC Barcelona ha organitzat un gran operatiu per fomentar la participació dels 109.637 socis que tenen dret de vot

Oriol LlachActualitzat
Últims preparatius abans de les eleccions. 3.500 metres quadrats és la superfície de l'àrea de votacions, situada a l'esplanada de davant de l'Auditori 1899. Tot de carpes blaugranes ompliran aquest espai, a dins de les quals hi haurà les 136 meses electorals en què els socis decidiran el futur president del Barça.

Aparcament gratuït

Des de les 8.15 del matí fins a les 9 del vespre, tothom que vulgui anar a votar en cotxe disposarà d'un lloc on aparcar a les instal·lacions del Camp Nou gratuïtament. També estarà disponible l'aparcament de la Zona Universitària.

En plena onada de calor, a més, el FC Barcelona té previst instal·lar diverses zones d'ombra perquè els socis puguin aixoplugar-se del tòrrid sol i les elevades temperatures, més de de 30 graus, que es preveuen.

Activitats per a tota la família

Els més petits també hi tindran el seu espai. El club ha programat més d'una vintena d'activitats al llarg del dia a la seva disposició, que van des d'una festa amb animació infantil a la possibilitat de fer-se fotos amb les copes del triplet o bé fer una visita exclusiva per tots els racons del Camp Nou. L'objectiu que els socis només vagin a votar, sinó que també puguin passar un dia "blaugrana" en família.

Accessos per a persones amb problemes de mobilitat

Atenció especial també per a les persones amb mobilitat reduïda. Tots els passadissos de l'espai de votacions són accessibles per a les cadires de rodes, la gent gran i les persones amb discapacitat. Dins de l'operatiu, està previst, a més, donar prioritat a aquest perfil de socis perquè s'estalviïn haver de fer cues. I, per si fos poc, vint-i-quatre voluntaris de la Creu Roja estaran a la disposició de les persones amb dificultats de moviments per acompanyar-les i donar-los assistència durant la seva estada al Camp Nou.

Per poder votar només caldrà acreditar-se amb un document oficial, ja sigui el DNI, el passaport o bé el carnet de conduir.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut