SEGONA DIVISIÓ

Tot i guanyar l'Extremadura, el Nàstic torna a la Segona Divisió B

El Nàstic necessitava la victòria per garantir-se la permanència a la Segona Divisió i la va aconseguir, però això no era suficient. Necessitava que el Llevant i el Polideportivo El Ejido perdessin, i això no es va complir; tots dos equips van guanyar els seus respectius partits. Tot i el descens de categoria, l'afició tarragonina va saltar al terreny de joc, per donar suport al seu equip, que va fer un gran partit guanyant per 3 a 1 l'Extremadura i que en aquesta segona volta ha estat el setè millor equip.

Primera part sense gols, però amb ocasions. Tots dos equips van arribar amb perill a les porteries contràries, però a uns, els tarragonins, els va poder la pressió, i els altres van topar amb un Moso molt encertat. En el minut 49 va arribar el primer gol de l'Extremadura, un equip que ja no s'hi jugava res. David Asensio va ser l'home encarregat de marcar-lo, un gol que no va ser celebrat per l'equip extremeny i que va fer emmudir el Nou Estadi, que poc després tornaria a animar amb molta força el seu equip. Però només sis minuts després, Ramis, amb una gran rematada de cap entre dos defenses, empatava el partit. El mateix Ramis seria expulsat en el minut 37 de la segona part, i, per tant, el Nàstic afrontava els següents minuts amb un home menys. Però això no seria precisament cap problema, ben al contrari. Quan faltaven poc més de dos minuts per a l'acabament del partit, Ángel Cuéllar trencava la igualtat amb un gran gol. Només un minut després, el mateix Cuéllar tornava a marcar i establia el definitiu 3 a 1 en el marcador. L'afició tarragonina ho va celebrar com si haguessin aconseguit la permanència. El Llevant és l'altre equip que baixa a Segona Divisió B, juntament als ja coneguts Extremadura i Jaén. ELS ALTRES RESULTATS DE LA JORNADA: Numància, 1 - Llevant, 2 P. Ejido, 1 - R. Santander, 0 Albacete, 1 - Leganés, 2 Còrdova, 1 - R. Ferrol, 1 Múrcia, 3 - Jaén, 0 Xerez, 2 - Oviedo, 1 Elx, 0 - Eibar, 0 Sporting, 3 - Recreativo, 1 At.Madrid, 1 - Burgos, 1 Badajoz, 2 - Salamanca, 2 ALEGRIA AL BÀSQUET TARRAGONÍ Tarragona es va haver de consolar amb l'ascens a la lliga LEB del Club de Bàsquet Tarragona, que va guanyar el cinquè i definitiu partit contra el Gandia per 73 a 63.