Barcelona

"Tossudament alçats", de Llach, tancarà el Concert per la Llibertat al Camp Nou, que aplegarà més de 400 artistes

Més de 400 artistes, una quarantena de cançons i el retorn de Lluís Llach com a plat fort. S'ha presentat oficialment el Concert per la Llibertat d'aquest dissabte, que constarà de dues parts i s'hi mostrarà un mosaic amb el missatge "Fredoom for Catalonia 2014".

RedaccióActualitzat
Més de 400 artistes, una quarantena de cançons i el retorn de Lluís Llach com a plat fort. S'ha presentat oficialment el Concert per la Llibertat del Camp Nou d'aquest dissabte, que constarà de dues parts. Està previst que duri entre les vuit del vespre i les dotze de la nit, i que tingui una primera part on diversos artistes interpretaran temes catalans que ja formen part de l'imaginari popular, com "L'emigrant", amb Peret; "Què volen aquesta gent", amb Maria del Mar Bonet i la Dharma, i "Camins", de Sopa de Cabra.

L'entreacte el protagonitzaran els castells de Vilafranca i la interpretació d'"Els segadors" amb el Camp Nou convertit en un mosaic que dirà "Fredoom for Catalonia 2014".

Serà després d'això que començarà la segona part, amb Lluís Llach, que cantarà la primera cançó i l'última. I és que està previst que el repertori sigui molt similar al del mític concert de l'any 85, però amb més col·laboradors que mai, entre els quals hi ha l'Orfeó Català, Gossos, Ramoncín, Pastora i Miquel Gil, entre d'altres. Acabarà amb tots els artistes i el públic cantant altre cop "Tossudament alçats".

L'acte de presentació del concert ha anat a càrrec de la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, el músic Lluís Llach i els directors artístics, Gerard Quintana i Lluís Danés, que s'ha encarregat de l'escenografia, amb diverses escales a dalt de l'escenari que representen el camí cap a la llibertat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut