Sabadell

Torra sobre la manifestació del 16F: "És un canvi d'actitud dels catalans"

El president de la Generalitat ha dit que, després de la manifestació, ha esborrat la paraula "endarrere" del diccionari

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat que la manifestació d'aquest dissabte a Barcelona contra el judici del procés demostra un canvi d'actitud dels catalans. I per això, després de la resposta dels ciutadans, ha explicat que ha decidit esborrar la paraula "endarrere" del diccionari, i ha demanat a la població que faci el mateix.

"Jo penso que la manifestació d'ahir és molt més que mig milió de catalans al carrer: és un canvi d'actitud dels catalans. Tornem a somriure. Jo, arran de la manifestació d'ahir, he esborrat la paraula 'endarrere'. Ja no s'hi val a anar endarrere, esborrem aquesta paraula i llencem-la."

El president de la Generalitat ho ha dit durant la inauguració de l'Any Colla de Sabadell, que commemorarà a tot Catalunya els cent anys del grup d'intel·lectuals liderat per Joan Oliver/Pere Quart, Francesc Trabal i Armand Obiols.

Torra ha aprofitat l'ocasió -venia a tomb- per citar Armand Obiols: "Ells volen devorar-nos i nosaltres lluitem per no ser devorats".

També ha afirmat que no es podrà governar en contra dels catalans.

"Torno a reivindicar que no es pot governar contra Catalunya, Espanya no pot governar contra Catalunya. Han d'escoltar la veu dels catalans."

ARXIVAT A:
Quim TorraProcés català
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut