Manifestació a Barcelona el 16 de febrer

Torra i Torrent aniran a la manifestació del 16M contra el judici del procés a Madrid

El president de la Generalitat i el president del Parlament participaran a la mobilització sota el lema "L'autodeterminació no és delicte"

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat, Quim Torra, i el president del Parlament, Roger Torrent, han confirmat a TV3 que participaran dissabte en la manifestació a Madrid contra el judici del procés en suport dels presos i per reivindicar que "l'autodeterminació no és delicte". 

La marxa la convoquen ANC i Òmnium Cultural amb la finalitat, segons els seus portaveus, d'assenyalar la vergonya democràtica que suposa el judici. 

 

Torra i Torrent ja van participar en la manifestació de Barcelona per la defensa dels drets i les llibertats i pel dret a l'autodeterminació i per demanar a la comunitat internacional que escolti el poble català. 

El lema és el mateix de la mobilització a Barcelona de mitjans de febrer: "L'autodeterminació no és delicte". La manifestació del 16 de febrer va reunir unes 200.000 persones, segons la Guàrdia Urbana, i 500.000, segons els organitzadors.

 

Aquesta mobilització va tenir el suport de partits com JxCat, PDeCAT, la Crida, ERC, la CUP, els comuns i Demòcrates, i l'Associació Catalana pels Drets Civils, que agrupa als familiars dels presos. 

A la marxa a Madrid s'espera una àmplia representació d'altres membres del govern.

 

 

ARXIVAT A:
Judici procésANCÒmnium Cultural
Anar al contingut