El cotxe de Torra entrant al centre penitenciari de Lledoners, aquest dia de Nadal al migdia
El cotxe de Torra entrant al centre penitenciari de Lledoners, aquest dia de Nadal al migdia
Sant Joan de Vilatorrada

Torra i Aragonès visiten els presos a Lledoners

Actualitzat

Aquest dimarts, dia de Nadal, el president de la Generalitat, Quim Torra, i el vicepresident, Pere Aragonès, han anat al centre penitenciari de Lledoners a visitar els dirigents independentistes empresonats.

Aragonès ha estat el primer a arribar a Lledoners, quan passaven pocs minuts de les 11 del matí. Deu minuts més tard ho ha fet Torra, que venia de l'ofrena floral a Francesc Macià, al cementiri de Montjuïc. S'hi han estat prop de dues hores i han abandonat les instal·lacions cap a la una del migdia.

Després de trobar-se amb els presos, tant Torra com Aragonès han traslladat, a través de Twitter, la felicitació de Nadal dels líders independentistes. El president de la Generalitat ha convidat la ciutadania a reivindicar els presos i recordar-los:

 

 

Per la seva banda, Aragonès ha destacat que se senten "forts" de cara al judici del procés:

 

 

Torra i Aragonès han visitat la presó l'endemà que Sànchez, Turull, Rull i Forn tornessin al centre penitenciari provinents de l'hospital penitenciari de Terrassa, on van ingressar després de la vaga de fam.

Amb aquesta visita, el president de la Generalitat ha tancat un periple per tres presons, després de trobar-se –aquest diumenge– amb Carme Forcadell a Mas Enric i –aquest dilluns– amb Dolors Bassa a Puig de les Basses.
 

Missatges de Nadal dels presos

A través dels seus comptes de Twitter, alguns dels nou independentistes empresonats han enviat missatges als seus seguidors sobre l'experiència de passar el Nadal a la presó:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Govern empresonatQuim TorraPere AragonèsOriol JunquerasRaül RomevaJordi TurullJosep RullJoaquim FornJordi SànchezJordi CuixartProcés català
Anar al contingut